Notice: Undefined index: user_menu in /home/foodabar/public_html/fooda/fdbg.com/bedrock/web/app/uploads/cache/daa0b36e97e66e5d2db586f6c95aeb4ae7836ab0.php on line 12

ВАЖНО! Ако поръчвате за първи път, наш оператор ще се свърже с вас на посочените телефони за потвърждение на вашата поръчка. За допълнителни въпроси може да се обадите на телефон 0878 871 458


БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Вашите доставки се извършват в Събота между 10:00 и 19:00 часа.

През официални почивни дни доставки не се извършват (3-и Март, 24-и Май и други).

Цена на доставка: БЕЗПЛАТНА*

*минимална стойност на поръчката за

  • град Русе 19лв.
  • страната 39лв.

Поръчки за страната поръчките се изпълняват от куриер на фирма Спиди или Еконт до избран от клиента офис. За поръчки до избран от клиента адрес се начислява допълнителна стойност според тарифните планове на използвания куриер.


БЪРЗА ДОСТАВКА (за град Русе)

Ако желаете, може да получите продуктите си в рамките на 1 час, като ние Ви предлагаме услугата БЪРЗА ДОСТАВКА при допълнително заплащане от 3.99 лева. При тази услуга се изпълняват поръчки направени до 17:00 часа. Услугата БЪРЗА ДОСТАВКА се изпълнява само в дните, в които се изпълнява и „БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА“ (виж горе).


Всички доставки на територията на град Русе, Николово и Мартен се извършват от екипи на Foodabag или куриерските фирми, с които работим.


ВАЖНО! Ако поръчвате за първи път, наш оператор ще се свърже с вас на посочените телефони за потвърждение на вашата поръчка. Ако поръчката ви е с “бърза доставка” и бързате 🙂 може да се обадите вие на телефон 0878 871 458.


При възникване на проблем с доставката или липса на даден продукт, ние ще се свържем с Вас за допълнителни уточнения.


Още полезна информация

Плащане

Плащанията се извършват по време на поръчката по електронен път.

За ваше удобство и по-високи нива на сигурност е препоръчително плащането да бъде по електронен път.

Имате възможност да платите с вашата банкова карта (дебитна или кредитна) без необходимостта от допълнителни регистрации.


Връщане и замяна на продукти


* Важно! Сигнали за липсващи продукти и продукти с лошо качество се приемат до 24 часа след доставката на имейл: contacts@foodabag.com или тел: 0878 871 458

Доставка на плодове, зеленчуци, ядки и още много вкусотии до вашия офис, магазин, хотел или заведение.

Избраните от вас хранителни продукти пристигат в удобното за вас време. Можем да ви доставим всичко от нашия магазин!

Спестяваме ви ходенето до магазина, както и времето за подготовка на храната, без това да оскъпява вашата поръчка – заплащате само стойността на желаните продукти.

Извършваме доставки в събота. Избирате, обаждате ни се и ние доставяме в уговорения час.

Можем да изготвим индивидуално седмично или месечно меню за целия офис. Искаме да се храните пълноценно, с качествена свежа храна, дори и когато сте на работа! И то на изключително достъпна цена!

За абонаментни планове ползвате допълнителни отстъпки.

Минимална стойност на поръчката за град Русе: 19 лв.

Работно време на магазина: 08:00-18:00 ч.

Абонирай се за новини и промоции от foodabag

Абонирай се за новини и промоции от foodabag

Твоите имена
Твоите имена
Обещаваме без спам

Ние във foodabag винаги се стремим да поставяме на първо място вас - нашите клиенти и партньори. Ако забележите някаква нередност, моля не се колебайте да се свържете с нас!