Пчелинъ

Обновена:

Беше пролетта на 1909 година. Дядо Йовко излезе от работилницата, бършейки потното си чело. Току що беше завършил новата талига* на чорбаджи Иван. Той беше прочут майстор колар* в своя край – Средна гора, но за къщните си беше просто Йовко. Беше едър човек, с добродушно лице и весел поглед. Винаги препасан с пояс и с потури, избръснат, но с груби ръце. 👴

Цялата история прочетете тук: 👉https://pchelina.bg/istorii-ot-pchelina/

Прозрачност, отговорност, информираност – трите стълба на доверие в марката Пчелинъ.

Ние сме българска фирма с дългогодишни традиции в отглеждането на пчели, производството и преработката на пчелен мед и пчелни продукти. Нашата мисия е да предложим на българския потребител истински пчелен мед и пчелни продукти, директно от българските пчелни ферми/пчелини, с автентичен вкус, недокоснат от масовите практики в съвременните производства. Всички продукти с марката „Пчелинъ“ са от специално селектирани ферми и райони на страната, което гарантира най-доброто качество и богато разнообразие на вкусове в цялата серия.

Пчелен прашец 6,50 лв. / 100г.
Перга „Златото“ на пчелния кошер – пчелен хляб 13,90 лв. / 100г.
Клеева – прополисова тинктура 3,90 лв. / 25г.
Пчелен еликсир 4 в 1 9,90 лв. / 250г.

Прозрачност, отговорност, информираност – трите стълба на доверие в марката “Пчелинъ”.

Липов пчелен мед 7,99 лв.14,99 лв. / 900г.
Натурален манов мед 9,90 лв.18,99 лв. / 900г.
Натурален пчелен мед 7,29 лв.12,99 лв. / 900г.

Зад марката „Пчелинъ“ стои трудът на над 200 малки и големи семейни пчелни ферми, които отглеждат своите пчели с грижа за природата и за здравето на Вашето семейство!

Ние във foodabag винаги се стремим да поставяме на първо място вас - нашите клиенти и партньори. Ако забележите някаква нередност, моля не се колебайте да се свържете с нас!