Черноморски улов

Обновена:

Създаваме продукти, които преобръщат остарелите представи за нашата морска храна. Работим активно за налагането на отговорния, щадящ риболов в нашето море. Защото вярваме, че е време да преоткрием Черно море – и връзката ни с него.

Деликатно чеснов паламуд 11,49 лв. / 210г.
Паламуд с билки 12,79 лв. / 210г.
Пушен паламуд 14,49 лв. / 210г.
Класически паламуд 13,69 лв. / 210г.
Създадохме „Черноморски Улов“, защото вярваме, че е крайно време да преоткрием нашата морска храна. А защо не и нашето море като цяло.

Но за да го направим, първо трябва да сменим гледната точка и да го опознаем истински. Нашата мисия е да Ви представим Черно Море, неговите богатства и черноморския риболов отблизо и в нова светлина.

Чернокоп с пикантен зехтин 16,79 лв. / 210г.
Чернокоп със зехтин и билки 15,80 лв. / 210г.
Чернокоп класик със зехтин 15,99 лв. / 210г.
УСТОЙЧИВ И ЩАДЯЩ РИБОЛОВ

Знаем, че има начин рибарските общности да се развиват, без това да е за сметка на морето ни. Затова подкрепяме и работим с онези рибари, които спазват правилата и също като нас уважават морето. Заедно с тях развиваме инициативи, които работят за налагането на устойчиви и щадящи риболовни практики в нашето море.НАШИТЕ ПРОЕКТИ

1% ЗА НАШЕТО МОРЕ

Отделяме 1% от всички наши приходи за каузи, свързани с опазването на Черно море и подобряването на черноморските екосистеми. По този начин дългосрочно обвързваме развитието на „Черноморски Улов“ със запазването на богатствата на нашето море. Всички бизнеси, организации и институции, които припознават тази кауза като своя, могат да се свържат с нас, за да обединим усилията си!

0% ФИРА

Работим за постигането на 0% фира при създаването на нашите продукти: амбициозна задача, която все още не сме постигнали, но в която силно вярваме. Защо? Защото ресурсите на нашето море са прекалено ценни, за да ги пилеем и изхвърляме. Всяка част от рибата може и трябва да бъде оползотворена. Ето защо приветстваме всяка идея за партньорство в тази посока.

Паламуд в био зехтин 7,70 лв. / 115г.
Паламуд в пикантен био зехтин 7,90 лв. / 115г.
Паламуд в собствен сос 6,79 лв. / 115г.

Ние във foodabag винаги се стремим да поставяме на първо място вас - нашите клиенти и партньори. Ако забележите някаква нередност, моля не се колебайте да се свържете с нас!