Alinor

Обновена:

Компанията Alinor се намира в Ripalta Cremasca в провинция Кремона, заобиколена от богата и плодородна поляга. Суровините, които избират за своите продукти идват от най-добрите земи, за да се постигне най-доброто качество.

Alinor превръща основните храни като мляко, ориз, соя и овес по отношение на естествения им състав, така че да се получат най-добрите продукти за екологично настроените потребители.

Нашата философия е да подкрепим здравословната и устойчива диета. Ние вярваме в свойствата и ползите от биологичните продукти и това повишава нашия непрекъснат ангажимент да постигнем най-добрите резултати с най-чистите и най-прости съставки. Нашата мисия е да задоволим апетита си с нови и алтернативни продукти, насочени към благосъстояние и здраве.

Alinor

Серията Vitariz

Серията Vitariz 🌱е специално разработена от органичен ориз, произведен в Италия.
Всички продукти с това име са създадени с мисъл за хората, които са с лактозна или глутенова непоносимост, както и за всички, които искат да нормализират холестерола си.
Подходящи са 🥛 за вегани и вегетарианци 🌱🌱🌱

Оризово мляко Био Vitariz 4,59 лв. / 1л.
Бадемово мляко Био Vitasi 6,99 лв. / 1л.
Кокосово мляко Био Vitasi 5,29 лв. / 1л.
Оризово мляко Био с лешник Vitariz 5,79 лв. / 1л.
Сертификации

https://www.youtube.com/channel/UCMcotR6xSZ9uQZAkJTdqyCA/featured

В нашият магазин можете да закупите тази чудесна напитка и да й се насладите 🙂
Заповядайте на ул. Ниш 34 всеки ден ( без неделя) от
08:00ч. до 18:00ч. 🌺🌺

Ние във foodabag винаги се стремим да поставяме на първо място вас - нашите клиенти и партньори. Ако забележите някаква нередност, моля не се колебайте да се свържете с нас!