Delishu

Обновена:

Ядкови сирена от кашу

Всички знаем, че полезните бактерии са изключително важни за здравето на нашата храносмилателна система. Повечето хора смятат, че киселото мляко е основният източник на пробиотици, но това далеч не е вярно. Delishu е деликатес от заквасено кашу и само една опаковка съдържа над 125 милиарда полезни организми! 

Все повече хора имат непоносимост към лактоза и затова млечните продукти за тях не са алтернатива. Delishu не съдържа глутен, лактоза и казеин (протеин, който е с пристрастяващ ефект и се съдържа в сиренето), не преминава през топлинна обработка, а чудесният му вкус не се дължи на изкуствени овкусители и добавки, а на добре подбрани и качествени продукти.

Любимите вегетариански рецепти на Мими с Delishu 6,49 лв. / бр.
Деликатес от заквасено кашу – манатарки и мащерка – 100г 6,45 лв. / 100г.
Деликатес от заквасено кашу – натурално – 100г 5,90 лв. / 100г.
Деликатес от заквасено кашу – чили – 100г 6,45 лв. / 100г.
Деликатес от заквасено кашу – сушен домат и риган – 100г 5,90 лв. / 100г.

100 000 пъти повече лактобактерии от киселото мляко!
    „Ние сме създали своя собствена закваска, която сами отглеждаме – разказва ни Николай. – Тя съдържа 5 щама бактерии, които живеят в симбиоза.“ За разлика от индустриалните закваски, тази на Delishu не просто е авторска, но и дива – не е изкуствено селектирана. По този начин тя е по-устойчива, а бактериите имат по-силна биоактивност. Тези качества правят процеса на ферментация по-успешен и удължават живота на продукта. Полезните бактерии в Delishu придават по-добър вкус и активират хранителните вещества в деликатеса от кашу. Заради начина на зреене на обикновеното сирене в солена вода, то не съдържа лактобациликус. В продуктите на Delishu естествената ферментация продължава между 10 и 14 дни, а крайният продукт съдържа общо 125 милиарда бактерии от 5 щама – Лактобацилус булгарикус (Lactobacillus Bulgaricus), Streptococcus Thermophilus, Lactobacillus Acidophilus, Lactobacillus Casei и Lactobacillus Plantarum .

Ние във foodabag винаги се стремим да поставяме на първо място вас - нашите клиенти и партньори. Ако забележите някаква нередност, моля не се колебайте да се свържете с нас!