Пикантни бонбони с круша и Delishu сушен домат

Обновена:

Както знаеш, Delishu се комбинира добре и със сладко и със солено. А какво ще кажеш ако добавим и нотка пикантност с щипка кайенски пипер, който освен приятна лютивина ще добави още здравословни ползи към любимото Delishu. И понеже сме в сезона на крушите, нямаше как да ги подминем и тях, когато създадохме тези невъзможно вкусни и интересни пикантни бонбони с круша и Delishu сушен домат!
Уверяваме те, че си заслужава, затова взимай Delishu и запретвай ръкави.

Нужни продукти за Пикантни бонбони с круша и Delishu сушен домат:

Delishu сушен домат – 200г
круша – ½
орехи– 100-150г
сусам
куркума
мак
червен пипер
магданоз – 1 връзка
кайенски пипер – на вкус

Инструкции за приготвяне:

Натрошаваме орехите в кухненски робот. Накълцваме магданоза на ситно. Белим крушата и я нарязваме на малки кубчета с големина около 1см. В последния момент – след като всичко е подготвено, изваждаме Delishu от хладилника, намачкваме с вилица добавяме част от орехите – около 100г., магданоза и кайенския пипер. Разбъркваме до еднородна консистенция и от готовата смес оформяме малки сплескани топки, в които слагаме по парче круша в средата. Оформяме като бонбон и овалваме в натрошените орехи, сусам и подправки по избор. Работим максимално бързо, защото Delishu се разтапя на стайна температура. След като сме оформили бонбонките, прибираме в хладилник поне за час преди да ги поднесем.

Напазарувай нужните продукти за тази рецепта лесно с foodabag - твоя магазин за лесно пазаруване! Лесно и вкусно!

Продукти за рецептата
Магданоз
Деликатес от заквасено кашу – сушен домат и риган – 100г 5,90 лв. / 100г.
Люта подправка Cayenne Powder    8,90 лв. / 60г.
Подправка Smoked Paprika     8,90 лв. / 55г.

Ние във foodabag винаги се стремим да поставяме на първо място вас - нашите клиенти и партньори. Ако забележите някаква нередност, моля не се колебайте да се свържете с нас!