Notice: Undefined index: user_menu in /home/foodabar/public_html/fooda/fdbg.com/bedrock/web/app/uploads/cache/daa0b36e97e66e5d2db586f6c95aeb4ae7836ab0.php on line 12

Natural Technologies

Обновена:

Оцетите и горчиците на Natural Technologies са изцяло натурални продукти, произведени по австрийска технология и изпитани във времето рецепти. Оцетите VINOCETI се произвеждат от бяло или червено вино, ябълков сок или мед. От винен и ябълков, до меден, всеки оцет има уникален аромат, вкус и предназначение в кухнята. Горчица Natural Technologies се приготвя от синап на зърна, оцет, вода, натурални подправки и съставки, които допълват и обогатяват вкуса ѝ, като чили, шампанско и мед. 

Историята, която продължаваме да пишем.

Всичко започва 5000 години преди Христа, когато древните цивилизации откриват чудодейните качества на оцета. Макар и роден от “грешката” при правене на вино, този кисел елексир става неизменна част от живота ни. Хората започват да се възползват от качествата му на консервант и овкусител и оценяват благотворното му влияние върху здравето на организма.

Няколко века след това – около 3000 г.пр.Хр., човечеството открива и горчицата. Освен универсален кулинарен сос, горчицата е и много полезен хранителен продукт, източник на важни хранителни вещества с множество ползи за здравето. Нейните оригинални съставки са синапени семена, оцет, вода и сол. Тази проста и натурална рецепта следваме и ние, за да гарантираме страхотния вкус на нашите горчици.

Представяме ви 4-те основни линии : традиционни, гурме, био и балсамови оцети.

В серията традиционни вкусове предлагаме класически ябълков и ябълков нефилтриран оцет, както и винените-червен и бял винен оцет.

За най-изтънчените и претенциозни вкусове създадохме специално и нашата гурме серия. Тази селекция включва меден и малинов оцет, както и уникалните ни предложения от вино Розе, сорт “Каберне Совиньон” – Прованс и Прованс с рози.

Меден оцет 2,90 лв. / 250г.
Малинов оцет 4,59 лв. / 250г.
Червен винен оцет 3,19 лв. / 250г.
Прованс оцет 3,29 лв. / 250г.
Бял винен оцет 3,19 лв. / 250г.

БИО И БАЛСАМОВА СЕРИЯ 

Био оцетите Vincoeti се произвеждат от 100% био плодов сок и изцяло натурални съставки. Те са изключително подходящ избор за балансирания дневен хранителен режим. Предлагаме био ябълков, био меден, био винени оцети – бял и червен и био ябълков балсамов оцет. Балсамовият оцет е натурален продукт, който има хранителни свойства, без да съдържа калории. Този вид оцет е с много наситен и леко сладък вкус. Балсамовите оцети Vinoceti са перфектният финален щрих към всяко ястие, благодарение на мекия си кисело-сладък вкус и богатият плодов аромат. Балсамовите оцети Vinoceti са с шест основни вкуса на ябълка, нар, червено вино, бяло вино, череша и сочна смокиня. Всички сокове концентрати, които се използват за направата на балсамовите оцети са внос от Австрия – фирма Grunewald. 

ГОРЧИЦИ 

Горчиците Natural Technologies са 100% натурални продукти, характерни със своя автентичен вкус. Те се приготвят от синап на зърна, оцет, вода, натурални подправки и съставки, които допълват и обогатяват вкуса им. Синапа и всички подправки са внос от Австрия, чрез фирма ALMI. 

Предлагаме както класическите едрозърнеста и медена горчици, така и такива, подходящи за по-изтънчения вкус на нашите клиенти, като горчица с трюфел, горчица с манатарки, горчица с Тенеси уиски и изключително сладката и ароматна – горчица с първокласен канадски кленов сироп. 

А за любителите на силните усещания сме подготвили експлозия от вкусове, които могат да открият в горчицата с чили и горчицата с истинско френско шампанско Henri de Verlaine. 

Горчица с шампанско 5,19 лв. / 160г.
Горчица с манатарки 5,19 лв. / 160г.
Горчица с бадемова паста 5,19 лв. / 160г.
Горчица с кленов сироп 5,19 лв. / 160г.
Едрозърнеста горчица 3,09 лв. / 160г.

Цялото оборудване за производството на оцета е на германската фирма CETOTEC GmbH и австрийската Labu Buchrucker GmbH.

Ние във foodabag винаги се стремим да поставяме на първо място вас - нашите клиенти и партньори. Ако забележите някаква нередност, моля не се колебайте да се свържете с нас!